بی‌حسی‌ و‌‌ سوزن‌سوزن‌ شدن‌ زانو

درد یکی از نگرانی‌های عمده بیماران در مورد تعویض کامل زانو است . مدیریت درد مناسب بهبود عملکرد بیمار را بهبود می‌بخشد , ریکاوری کارکردی را بهبود می‌بخشد و خطر عوارض بعد از عمل را کاهش می‌دهد . مدیریت درد با استفاده از اصول مسکن و استفاده از چند حالته چند حالته , پیشرفت کرده‌است . دستورالعمل‌های بالینی برای مدیریت درد پس از تایید توسط سوزش زانوی کره‌ای در ماه فوریه ۲۰۰۷ مورد تایید قرار گرفت . با این حال , کارایی و ایمنی پروتکل‌های مختلف هنوز نامشخص است . موضوع این مساله جراحی زانو و تحقیقات مرتبط با آن , مدیریت درد و بی‌هوشی در بیماران است . این موضوع شامل سه مقاله مروری و یک مقاله اصلی در این زمینه است . مقاله مروری , مفهوم کلی درد را توصیف کرده و با مفهوم فعلی تزریق زیرجلدی و بلوک‌های عصبی محیطی مرتبط است . مقاله مروری دیگر مقاله مروری بر یک موضوع نسبتا ً جنجالی اما نسبتا ً جنجالی در زمینه کارایی و ایمنی بلوک عصب فمورال و بلوک آن است . مواد و روش‌ها : این مطالعه یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده بود . اصل مقاله به صورت متن کامل انگلیسی , در بخش انگلیسی قابل‌رویت است . این مطالعه با هدف مقایسه اثر ضد دردی این دو روش انجام شد .
پروتکل‌های مدیریت درد در بیماران شامل مسکن دهانی یا تزریقی , بی‌دردی کنترل‌شده با بیمار , تزریق زیرجلدی , بلاک عصب محیطی و بلوک اپیدورال مداوم می‌باشد . تزریق درون صفاقی و بلوک‌های عصبی محیطی به دلیل نداشتن شواهد کافی از مزایا و عوارض جانبی کم‌تر از روش‌های سیستمیک , به ویژه در طب سنتی رایج هستند .
دوز مناسب و ترکیب این تزریقات غیر ضروری است . کارایی وابسته به زمان و درد ریباند نقاط ضعف این روش است . مواد و روش‌ها : این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی تصادفی شده بر روی ۶۰ بیمار مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک انجام شد . لی آزمایش‌ها کنترل‌شده تصادفی را بر روی اثرات هم افزایی رژیم‌های چند وجهی برای تزریق دارو بررسی کرد . مزایا و معایب بوپیواکائین لیپوزومی بیشتر توضیح داده شد .
به دلیل تسکین درد و تسکین درد , از بلوک عصب محیطی استفاده می‌شود . عصب محیطی هدف می‌تواند در استخوان ران , عصب سیاتیک و کاتتر ادراری باشد . این روش با یک روش منفرد یا پیوسته انجام می‌شود . احتیاط در استفاده از بلوک عصب ران پیوسته توصیه می‌شود , چرا که با ضعف عضلات چهارسررانی مرتبط بوده , خطر سقوط پس از جراحی را افزایش داده و حس عمقی مانند فمورال را به خطر می‌اندازد .

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : مقاله ,محیطی ,مدیریت ,بلوک ,مروری ,زانو ,مقاله مروری ,عصبی محیطی ,کارآزمایی بالینی ,بالینی تصادفی ,بلوک‌های عصبی ,کارآزمایی بالینی تصادفی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روسری | کاور پارچه ای ام اس یار فروش فوم پلی یورتان کربن فعال مظهربصیرت وبسایت اختصاصی حامد افضلی نگین کویر پرورش زنبور عسل سلام بر چهره ی دلربای مهدی (عج) سقف شیروانی قم